Vloeren

Bij ons kunt u terecht voor vakkundig advies omdat we te maken hebben met veel verschillende soorten vloerbedekking, ondervloeren en uw wensen. Ieder soort materiaal heeft eigenschappen die een aparte ondervloer vereisen. Wij adviseren u graag hoe het materiaal het beste tot zijn recht komt.

 

Door gebruik te maken van producten zoals, rubber ondertapijt, Thermofelt, verschillende soorten egaline en het mdf ondervloersysteem is het mogelijk om een perfect eindresultaat te krijgen. Wij hebben voor iedere soort ondervloer een antwoord welke nodig is om de vloerbedekking mooi en kwalitatief perfect te stofferen.

 

Laminaat

Laminaat is in de Nederlandse huizen niet meer weg te denken. Als complete woninginrichter hebben wij laminaat van de bekende merken Balterio, Quick-step en Alloc welke garant staan voor een goed product. In combinatie met een bijpassende ondervloer kan er worden voldaan aan de huidige geluidsnormen. Deze laminaatvloer laat zich gemakkelijk leggen, maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor u uit handen nemen. Ook hebben wij de bijpassende plinten e.d. in collectie.

 

Vinyl/PVC

Vinyl/PVC vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. En duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie, waarmee een vloer is samen te stellen uit diverse stroken vinyl. Deze worden geheel geplakt en geven uw vloer een unieke uitstraling. Deze vloer is uitermate geschikt voor projecten.

 

Marmoleum

Marmoleum is een natuurlijk product wat niet alleen in scholen en ziekenhuizen goed dienst doet maar ook thuis zeer veel kleur en sfeer kan geven met bijkomstig voordeel dat het perfect dienst kan doen voor mensen met een allergie.Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren en verschijningsvormen. Naast de bekende rollen Marmoleum zijn er bijvoorbeeld ook Marmoleum tegels, voor wie houdt van een decoratieve blokkenvloer. En Marmoleum click, het laminaatproduct met vele combinatiemogelijkheden dat eenvoudig zelf te installeren is. Marmoleum te koop in het marmoleum click systeem, Panelen van 90 x 30 of 30 x 30 waarmee ieder gewenst patroon en kleurpatroon gelegd kan worden.

Heeft u vragen? Wij bellen u terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
Copyright © Edwin van Lith Woningstoffeerderij 2024 Gerealiseerd door: BIG FAT Internet